Clara

Claran tilanne oli sama kuin varmasti monen muunkin. Hän tiesi liikunnan olevan hyvä alku terveelliselle arkipäivälle. Mutta arkisin, kun olo tuntuu usein väsyneeltä ja uupuneelta pitkän työpäivän jälkeen, kehon rasittaminen ei tunnu järkevältä. Kun Juice Plus+ lanseerasi One Simple Chance -kampanjan, Clara halusi kokeilla sitä ja haastaa itsensä poistumaan mukavuusalueeltaan.

Hän aloitti pienellä juoksulenkillä silloin tällöin, mutta kun hän alkoi huomata harjoittelun vaikutuksen, hän yllättyi. Harjoittelu antoi hänelle energiaa, vaikka hän oli väsynyt kiireisen työpäivän jälkeen. Kaiken lisäksi hän jopa alkoi nauttia siitä. Kun Clara oli selvinnyt ensimmäisestä haasteesta, hän päätti vastata uuteen haasteeseen. Seuraavaksi hän keskittyi nesteensaantiin päivän aikana. Clara hankki vesipullon, jonka sivuun hän merkitsi ajat, jotta hän koko ajan näki juomansa nesteen määrän päivän eri aikoina.

Haaste osoittautui menestykseksi, ja Clara innostui haastamaan itsensä uusiin asioihin luodakseen elämäänsä tasapainoa ja hyvinvointia.

Scroll to Top