Simon

Simon on kiireinen liikemies, joka haluaa yhdistää uransa, perhe-elämänsä ja terveellisen elämän. Se voi olla vaikeaa kiireisinä päivinä, koska aina ei ole aikaa tai mahdollisuutta syödä suositeltua määrää hedelmiä ja vihanneksia tai liikkua tarpeeksi. Sen sijaan tarjolla on monia mahdollisuuksia nopeaan ja epäterveelliseen ratkaisuun kokousten välillä Lontoossa.

Mutta Simon haluaa ehdottomasti hoitaa terveyttään ja hyvinvointiaan, ja sitä varten hän on löytänyt erityisen ainesosan. Ensinnäkin hän saa nyt tarvitsemansa vitamiinit ja mineraalit, koska nauttimalla Juice Plus+ -pirtelön hänen kiireisestä elämäntyylistään on tullut paljon terveellisempi. Hän on huomannut hyvän hyvinvoinnin ja hyvät tavat siitä lähtien, kun hän aloitti Juice Plus+ -tuotteiden ostamisen.

Mutta ainoastaan vitamiinit ja mineraalit eivät riitä, jotta Simon pystyy rentoutumaan ja luomaan tasapainoa elämäänsä. Jooga on kuin Juice Plus+, en välttämätön asia, jolla Simon hankkii hyvinvointia ja energiaa jaksaakseen hektisessä työelämässä. Sillä tavalla hän on löytänyt oikean lisän ja yksinkertaiset ratkaisut voidakseen elää terveellisesti.

Scroll to Top