Natasja

Natasja aloitti muutosmatkansa nähtyään Juice Plus+ -kampanjan One Simple Change. Hän oli pidemmän aikaa halunnut olla aktiivisempi arkielämässään. Matkan alussa hänelle oli tärkeää lähteä lenkille joka päivä säästä riippumatta, ylläpitääkseen rutiinit. Hän sai motivaatiota jokaiselle juoksulenkille muistuttamalla itselleen, että juoksulenkit ovat hyödyksi hänen hyvinvoinnilleen ja kehon terveydelle. Kun Natasja ensimmäisen kerran onnistui juoksemaan 5 kilometriä, hän oli aivan haltioissaan. Se vahvisti hänen motivaatiotaan ottaa seuraava askel matkalla.

Päivittäin hän pyrkii syömään monipuolisesti ilman, että se tuntuu fanaattiselta. Natasja arvostaa tasapainoa antamatta se ottaa yliotetta, ja sen vuoksi hän varmistaa, että hänen lautasellaan on aina puolet kasviksia. Hän välttää pitsaa, hampurilaisia ja leivonnaisia arkena. Joskus hän kuitenkin voi syödä palan kakkua.

Toimistotyöpäivän jälkeen Natasjalla on tarve tyhjentää päänsä päivän tehtävistä ja muista työhön liittyvistä asioista. Ulkona oleminen ja raikkaasta ilmasta nauttiminen rentouttaa ja virkistää hänen mieltään.

Scroll to Top