Juice Plus+ -Tietoa

Terveellisempi elämä: Juice Plus+ on terveellinen lisä ravintoosi

Juice Plus+ ymmärtää, että suositeltujen hedelmä- ja vihannesmäärien saanti ravinnossa ei aina ole helppoa, minkä vuoksi ravintolisä on monille välttämätön ratkaisu. Juice Plus+ helpottaa tietäsi terveellisempään elämään, jotta saat oikeat vitamiinit, jotka auttavat sinua vahvistamaan vastustuskykyäsi ja solujasi. 

Tasapainoinen ravinto

Juice Plus+ -ravintolisä yksinään ei tarkoita, että kapselit korvaavat hyvän ja tasapainoisen ravinnon. Ravintolisä on saatavilla kapseleina, purukapseleina, jauheena, joista aikuisen on otettava kaksi tablettia saadakseen parhaan hyödyn lisästä. Vaikka ravintolisiä voidaan ottaa hyvällä omallatunnolla, Juice Plus+ haluaa erityisesti korostaa, että niiden ohella on ymmärrettävä tasapainoisen ravinnon tärkeys, jota sokeri ja liian monet hiilihydraatit eivät hallitse. Tärkeää on muistaa, että ravintolisän tarkoituksena ei ole korvata terveellistä ravintoa. 

Vitamiinirikas Juice Plus -ravintolisä

Juice Plus+ tarjoaa laajan ravintolisävalikoiman, jotta saat A-, B- ja C-vitamiinia sekä monia muita. Lisäksi Juice Plus+ pyrkii löytämään keinon helpompaan painonpudotukseen, joka ei haasta kärsivällisyyttäsi. Jos et halua ravintolisää, mutta haluat muuttaa koko ravintosi, silloin Juice Plus+ tarjoaa aterian korvaavia patukoita ja pirtelöitä, joista saat tarvitsemasi ravinnon. 

Juice Plus+ Complete Shakes takaa, että saat kehosi tarvitsemia proteiineja, rasvaa, vitamiineja ja hiilihydraatteja. Lisäksi sen maku on elämys, jotta laihdutuskuuri ei tunnu niin ikävältä. Voit valita vaniljan tai suklaan maun, minkä vuoksi painonpudotus tuntuu helpommalta. Monille on tuttua, ettei kiireessä ole helppo löytää terveellistä ratkaisua, sen vuoksi valitaan vain suklaapatukka tai epäterveellinen vaihtoehto huoltoaseman hyllyltä, mutta complete-patukoilla voit korvata aterian ja tyydyttää nälän maukkaalla Juice Plus+ -patukalla. 

Löydä itsellesi sopiva ratkaisu

Ravintolisän on oltava helppoa, minkä vuoksi Juice Plus+ tarjoaa sinulle toivomasi ratkaisun. Meillä on myös Soft Chewables -hedelmä-, vihannes- ja marjasekoitus, joka on toinen vaihtoehto, kuten kapselimme. Juice Plus+ tarjoaa taatusti sinulle sopivan ratkaisun ja kotisivultamme löydät eri tyyppejä ja makuja, joihin voit tutustua.

Scroll to Top